Gezi Parkı Olaylarında Tacize Uğrayan Başörtülü Kadın

27 Mayıs 2013 Pazartesi günü Taksim Gezi Parkı'nda başlayıp önce İstanbul geneline ve beraberinde Ankara, İzmir, Antalya, Adana, Bursa ve Kocaeli şeklinde Türkiye'nin birçok iline yayılan eylem ve olaylarda yaşananları, gerçekleri, arşiv kayıtlarını, fikir ve görüşleri paylaşıyoruz

Gezi Parkı Olaylarında Tacize Uğrayan Başörtülü Kadın

Mesajgönderen eskimo » 13 Şub 2014 21:49

facebook
twitter
gplus

Kullanıcı avatarı
eskimo
 
Mesajlar: 2612
Kayıt: 22 Haz 2013 22:57

Re: Gezi Parkı Olaylarında Tacize Uğrayan Başörtülü Kadın

Mesajgönderen eskimo » 14 Şub 2014 14:23

facebook
twitter
gplus



A Haber'de Nihan Günay'ın sunduğu Hafta Sonu Ana Haber'e katılan AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, gezi olaylarını değerlendirdi.

Kabataş'ta başörtülü kadına yapılan saldırı ve camilerde ayakkabılarla girilip, içki içildiğine dair görüntülerin ellerinde olduğunu dile getiren Metiner:

"Bunları bu aşamada toplumla paylaşmak, çok farklı istemediğimiz gelişmelere kapı aralayabilir. Biz ülkeyi yönetmekle sorumlu bir iktidarız. Sağduyu anlayışımızla hareket ediyoruz. Onun için sabırla, soğukkanlılıkla bu süreci atlatmaya çalışıyoruz.

Ama şunu herkes bilsin ki; ne o gençlerimizin masum duyguları üzerinden iktidar devşirmeye çalışan siyasal çapulcular amaçlarına ulaşacaklardır, ne de sokakları terörize ederek bize gözdağı vermek isteyenler.

Kimsenin yaşam tarzına karışmayız, sonuna kadar herkes için özgürlük isteriz ama hiç kimsenin de yaşam tarzlarımıza müdahale etmesine izin vermeyiz. Kimseyi kokutmayız ama kimsenin de bizi korkutmasına izin vermeyiz. Sabrımızı daha fazla zorlamasınlar, Bizi sabırla sınamasınlar.

Biz demokrasinin gereği olarak, demokrasiye olan inancımızın gereği olarak sandığı işaret ediyoruz. İstemiyorsanız sandığa gide iktidarı değiştirirsiniz. Yoksa demokrasi eşittir sandık demiyoruz." şeklinde konuştu.
Kullanıcı avatarı
eskimo
 
Mesajlar: 2612
Kayıt: 22 Haz 2013 22:57

Re: Gezi Parkı Olaylarında Tacize Uğrayan Başörtülü Kadın

Mesajgönderen sarıcizmelimehmetaga » 14 Şub 2014 14:39

facebook
twitter
gplus

O değil de belden yukarıları çıplak, deri eldivenli ve başları bantlı 80 100 kadar adam nasıl bir fantezidir arkadaşım :D
Kanal D'nin bu haberi vermesi de başlı başına bir olay bence !
sarıcizmelimehmetaga
 


Dön Gezi Parkı Olayları
cron