Eski dönemlere ait ufo iddiaları

Yeni Dünya Düzeni (New World Order), monarşileri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülen teori

Eski dönemlere ait ufo iddiaları

Mesajgönderen Nate RIVER » 28 Eyl 2015 22:17

facebook
twitter
gplus

Sikkofield'in bir yazısında böyle bir link gördüm (evet sıkıntıdan tekrar okuyorum). Süreyi 01:50'ye getirin zaten 3 dakika felan sürecek yaklaşık.



Şimdi adam orada bazı eski çağlara ait resimler gösteriyor, uçan daire resimleri felan çizilmiş. Bilmem kaç yüzyıl öncesine aitmiş. Bu konuyla ilgili bilgi sahibi olan var mı nedir işin aslı? Gerçekten eski uygarlıklara ait böyle çizimler mevcut mu? Mevcutsa bu neyi gösterir, bir şeyi ispatlar mı? Yoksa sadece birkaç tane uydurma resim mi çizmişler? Çünkü bunları çizen adamlar da bizim gibi insan sonuç olarak, eski dönemlerde yapıldı diye mutlak doğru olacak değil.

Günümüzde de bu şekilde medya tarafından yapılan ufo dayatmaları var baya. Ama yüzyıllar önce çizilmiş resimler ile nasıl uyuşabilir burayı anlayamadım. Veya uyuşuyor mu?

Objektif kaynak verebilecek olan varsa sevinirim.

Not: Videoda başka konulardan da bahsediyorlar, dine felan girmişler mesela. Sadece bahsi geçen resimler üzerinden konuşabilirsek iyi olur konu dağılmasın.

Düzenleme:

Videonun diğer bölümünde de milattan önce 7. yüzyıla ait bir resim vermiş. İsteyen baksın, 04:05'ten itibaren izleyin;

Spoiler: göster


Daha fazla örnek görmek isteyenler için 3. bölüm, baştan sona.

Spoiler: göster
En son Nate RIVER tarafından 28 Eyl 2015 22:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Nate RIVER
 
Mesajlar: 3631
Kayıt: 18 Tem 2013 20:26

Re: Eski dönemler ait ufo iddiaları

Mesajgönderen marvin » 28 Eyl 2015 22:40

facebook
twitter
gplus

nuh tufanından önceki teknolojinin günümüzden çok çok daha gelişmiş olduğu söylenir. hatta nuh'un gemisinin bir ufo olabileceği dahi konuşuluyor. nazilerin cinler aracılığıyla bu teknolojiyi öğrendiğini belirtenler var lakin bunlar boş teori de olabilirler.

çok uçuk gelecek ama belki de cinlerden edindikleri bilgileri yansıtıyorlardır. zaten bu cinlerden edinilen teknolojik bilgiler hususu mısır piramitlerinden beri hep kafamı kurcalar.

gösterilen ikinci resimde isa'ya gelen ışık güneş ışığı da olabilir. sonuçta isa horus abimiz güneşle baya içli dışlı. her resminde başının arkasında durur falan. ben bunda bir tuhaflık göremedim.

lakin şu son resimde ufoya benzer bir şeye işaret edilmesi gerçekten dikkat çekici.
"Herkes benim düşünceme katılırsa yanılmış olmaktan korkarım."

- Oscar Wilde-
Kullanıcı avatarı
marvin
 
Mesajlar: 221
Kayıt: 30 Kas 2013 22:15

Re: Eski dönemlere ait ufo iddiaları

Mesajgönderen Nate RIVER » 28 Eyl 2015 23:13

facebook
twitter
gplus

İsa'ya ait resimde zannedersem kamera, kağıdın üst kısımlarını çekmediği için ekranda sadece ışık çizimleri görünüyor. Videoyu 3:32'ye getirirsen orada adam bahsi geçen taşıt ile ilgili betimleme yapıyor. Diğer videolara da bak istersen daha fazla örnek verilmiş.

Genel görüşün cinler üzerinden gittiğini biliyorum, belki farklı fikirler gelir.

Eski dönemlerdeki toplumların bazı bilimsel ve teknolojik alanlarda günümüz medeniyetinden çok daha ileride olduğu zaten arkeolojik buluşlarla net bir şekilde farkediliyor. Arkeoloji zaten bu açıdan da çok önemli bir bilim dalıdır, neyse. Ama burada belli başlı gök cisimlerinin çizimi işi biraz özel ve ilginç yapıyor çünkü aradaki 1000'lerce yıla rağmen hala kafa yapısı değişmemiş. Mesela onlar da uçan daire gibi bir şey çizmiş, günümüzde de böyle iddialar var, işte ''uçan daire geldi babaannemi kaçırdı sonra böbreğini çaldılar'' gibisinden. Hikayelerin bu kısmının tiyatro olduğunu çoğu kişi çözmüştür zaten ama neden özellikle ''uçan daire'' felan... buraları düşünmek lazım. Neden illa daire, geometride şekil mi kalmadı.
Kullanıcı avatarı
Nate RIVER
 
Mesajlar: 3631
Kayıt: 18 Tem 2013 20:26

Re: Eski dönemlere ait ufo iddiaları

Mesajgönderen Lawliet » 28 Eyl 2015 23:36

facebook
twitter
gplus

Daire daha yakışıklı :D Ben eski dönemlerde teknolojinin daha ileri seviye olduğunu falan düşünmüyorum ancak bilmediklerimizi bildikleri kesin,cin hususundaki gibi.İnsanlar eskiden büyücülüğe fallara cinlere daha meraklı imiş .. teknoloji ve bilim geliştikçe insanların doğaüstü olaylardan yüz çevirmesi durumu var bir de, insanların inançları ve hayal güçleri daha zayıf ve böylece edinilen bilgiler de zamanla yok olup gitmiştir.Ya da bu bilgilere sahip insanlar tarafından bilinçli bir şekilde yok edilmiştir,kim bilir?
Kullanıcı avatarı
Lawliet
 
Mesajlar: 81
Kayıt: 13 Eyl 2015 23:42

Re: Eski dönemlere ait ufo iddiaları

Mesajgönderen kurtlarladans » 29 Eyl 2015 00:58

facebook
twitter
gplus

...
En son kurtlarladans tarafından 01 Eki 2015 04:13 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
kurtlarladans
 
Mesajlar: 740
Kayıt: 21 Tem 2014 07:43

Re: Eski dönemlere ait ufo iddiaları

Mesajgönderen Nate RIVER » 29 Eyl 2015 16:04

facebook
twitter
gplus

kurtlarladans yazdı:nate uzaylı mevzularıyla ilgili bir yazı yazmıştım uçan dairelerin nasıl ortaya çıktığı konusundada bildiklerimi araştırdıklarımı aktarmıştım bi bak istersen işini görür belki

http://kkurtlarladans.blogspot.com.tr/2 ... s.html?m=1


Okudum. Ama bana şu bahsi geçen eski dönemlere ait resimlerle ilgili bilgi lazım.
Kullanıcı avatarı
Nate RIVER
 
Mesajlar: 3631
Kayıt: 18 Tem 2013 20:26

Re: Eski dönemlere ait ufo iddiaları

Mesajgönderen cancan » 30 Eyl 2015 11:55

facebook
twitter
gplus

insanoğlunun ve şeytanın savaşı yaratılıştan beri devam ediyor.Bence ufo,düşmanımız tarafından kullanılan eski bir taktik.Eski insanlar bizden ileri bir uygarlığa sahip olabilir , bugün bile azcık aklı başında(lise talebesi düzeyi bile yeterli) yönetilsek,çok daha ileri bir medeniyet kurulabilr.
cancan
 
Mesajlar: 97
Kayıt: 06 Mar 2014 10:53

Re: Eski dönemlere ait ufo iddiaları

Mesajgönderen Nate RIVER » 30 Eyl 2015 23:44

facebook
twitter
gplus

İlk videoda şöyle bir şey farkettim:

2:00

... özellikle Rönesans dönemine ait kutsal figürlerle resmedilmiş tablolar var.


Biraz internetten baktım... Rönesans döneminden sonra ''aydınlanma çağı'' diye bir dönem geliyor. Ben ikisini aynı şey sanıyordum ama değilmiş galiba. İlluminati'nin kuruluş tarihi de 1776'dır, bu aydınlanma çağı ile aynı döneme denk geliyor. 18. yüzyıl.

Aydınlanma felsefesinin kaynağı Rönesans felsefesi ve özellikle de 17. yüzyıl felsefesinin ortaya koyduğu ilkelerdir. Rönesanstan itibaren düşüncenin tarihsel otoritelerden kurtulması, bilgi ve yaşam hakkında akla ve deneyime dayanmaya başlaması sözkonusudur. 17. yüzyıl da bu gelişmeler sistemleştirilip temel ilkelere dönüştürülmeye başlanmış, rasyonalizmin belirginleştiği bu yüzyılda aydınlanma felsefesinin düşünsel temelleri bir anlamda hazırlanmıştır. Sekülerleşme aydınlanma felsefesinin ve genel anlamda aydınlanmacılığın her tür girişiminde temel olmuş olan bir yönelimdir.

Vikipedi - Aydınlanma Çağı



Bilgi olarak bulunsun, bilmiyorum neyi ispatlar. Çünkü ortada illuminati diye bir kelime yokmuş rönesans döneminde, örgütün kurulması biraz daha sonralara dayanıyor galiba. Ama yine de bahsi geçen tablolara karşı bir soğuma geldi.

Yanlış yerler varsa tarih bilgisi olanlar düzeltsin lütfen, üstün körü baktım 5 - 10 dk.
Kullanıcı avatarı
Nate RIVER
 
Mesajlar: 3631
Kayıt: 18 Tem 2013 20:26

Re: Eski dönemlere ait ufo iddiaları

Mesajgönderen Semavi_2 » 01 Eki 2015 10:17

facebook
twitter
gplus

.
En son Semavi_2 tarafından 13 Kas 2019 17:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Ey gönül huzuruna ermiş ruh! Sen Rabbinden razı, O senden razı olarak dön Rabbine! Sen de katıl has kullarımın içine, gir cennetime!
Kullanıcı avatarı
Semavi_2
 
Mesajlar: 103
Kayıt: 04 Mar 2015 17:51

Re: Eski dönemlere ait ufo iddiaları

Mesajgönderen Lawliet » 02 Kas 2015 11:42

facebook
twitter
gplus

Semavi_2 yazdı:Resim
Popol-Vuh Mayaların kutsal kitabıdır.
Orada bir bölüm vardı. Bahsedilen bir kişi tanrısının mı babasının mı artık birinin bir vasıtası var onu bir kere kullanabilmek için yalvarıyordu.
O yalvardığı da önce kabul etmek istemiyor bunun sakıncalı olacağını söylüyordu ama sonra kabul edip bir tur atmasına izin veriyordu.
Bahsedilen kişi alete biniyor kullanmaya çalışıyor ama becerileri aleti tam anlamıyla kontrol etmeye yetmiyor ve felaketlere sebep oluyordu.
O bölümde acemi bir insanın bir ufoyu sürmeye çalıştığında sebep olduğu hasarları anlatıyordu kitap.
Artık nasıl bir vasıta ise yerde de gökte de epey sorun çıkaran bir sürüş oluyordu.
Kitapta çok güzel detaylı anlatılmıştı. Ama uzun zaman önceydi okuduğum.

http://urun.gittigidiyor.com/kitap-derg ... -119157576


İyi de ne biliyorsun adamın ufo'ya bindiğini?At binse o kitaba yazmak için abartılır zaten.Bundan yirmi yıl önce de çıkarımın ufo mu olurdu?
Kullanıcı avatarı
Lawliet
 
Mesajlar: 81
Kayıt: 13 Eyl 2015 23:42

Sonraki

Dön Yeni Dünya Düzeni
cron