''Dünya nüfusunun azaltılması''

Yeni Dünya Düzeni (New World Order), monarşileri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülen teori

''Dünya nüfusunun azaltılması''

Mesajgönderen Nate RIVER » 25 Eyl 2015 22:47

facebook
twitter
gplus

Başlığı tırnak içinde yazdım çünkü bana ait değil:

http://michaelsikkofield.blogspot.com.tr/2011/04/dunya-nufusunun-azaltlmas.html

Cemre'nin çok eski bir yazısı, blogun ilk günleri hatta. O yüzden görüşleri değişmiş olabilir bilmiyorum, ben sadece yazının üzerinden birkaç şey söyleyeceğim. Neden son zamanlarda sikkofield'i gömmeye çalışıyorum sorusuna da yazının en son bölümünde cevap vereceğim, isterseniz hemen aşağıya inip bakabilirsiniz bu başlık ile bağlantılı değil genel bir çıkarım. Ama geri dönün ha son paragrafı okuyup çıkmayın.

Not: Son bölüm biraz uzadı haberiniz olsun.

Yazı çok kısa olduğu için hepsini alıntı olarak vereceğim, okumanıza gerek yok. Küfürlü yerler olursa atıyorum.

***

Sikkofield'in yazısından önce biraz bilgi vermem gerekiyor. Şimdi buraları zaten lisede coğrafya dersleri son 2 derse denk geldiği için asıp kantır'a kaçan arka sıra tayfası dışında genel olarak herkes biliyordur. Hafif coğrafyaya - biyolojiye felan gireceğiz ama yazıyı okumaya başladığımız zaman işe yarayacak. Zaten genel olarak yazıya da cevap oluyor bunlar, alıntı yapmaya başlayınca daha iyi anlaşılır.

Dünya nüfusu orantısız ve kontrolsüz bir şekilde artmaya devam ediyor, özellikle geri kalmış ülkelerde daha belirgin bir artış var. Nüfusun bu kadar fazla artış gösterip milyarlı sayılara ulaşması hem doğa ve Dünya gezegeni hem de insanlar (ve diğer canlılar için) aslında çok tehlikelidir. İnsanlar genelde bu tehlikeyi farkedemez çünkü bunun için ileriye dönük olarak düşünmeniz gerekir. Yani sadece şu an yaşadığımız günü veya yılı değil de daha çok ''yüzyıl, çağ, uzak gelecek'' gibi kavramlar ekseninde düşünmeniz gerekir.

- ''Nufüs artışının zararları nedir?'' diye sorduğunuzu varsayalım. 2015 yılında böyle bir soru geleceğini sanmıyorum ama yazacağım.

Her şeye zarar verir. Bildiğiniz ''her şey''e... Çünkü nüfusu ne kadar artırırsanız Dünya'nın maksimum taşıma kapasitesine o kadar yaklaşmış olursunuz (lise ekoloji hatırlayın). İnsanların yaşadığı gezegen öyle her tarafı cennet gibi kullanılabilecek bir gezegen değil. Dünya'nın sadece çok az bir kısmı insan türünün yaşayabilmesi için gereken koşulları sağlayabiliyor. Şöyle düşünün, dünyanın yaklaşık %70'i sudur, buralar kafadan ölü. Geri kalan %30'luk alanın da büyük bir kısmını çöller, balta girmemiş ormanlar, engebeli araziler... felan oluşturuyor. Ne kadar küçük bir bölgede yaşadığımız buradan matematiksel olarak görülebilir. Sürekli nüfus artarsa bir noktadan sonra bütün şehirler İstanbul trafiğine döner. Bu noktadan sonra da yaşam kalitesi ivmeli olarak düşmeye başlar. Yaşam kalitesini bırakın daha da ileriye gidelim... güçlü ülkeler taşıma kapasitesini aştığı anda vatandaşlarına yaşam alanı sağlayabilmek için ne yapacak dersiniz... küçük balıklara elveda. Dikkat ederseniz tarihteki savaşların birçoğu toprak için çıkmıştır, üstelik eskiden nüfus fazla bile değildi. Şimdi farklı bir açıdan bakalım bir de;

İnsanlar direk doğaya bağlı varlıklardır, o yüzden uzay teknolojisine sahip olduğumuz halde yana döne Dünya'nın benzeri gezegen arıyorlar. Nüfusu sürekli olarak artırırsanız insanlar daha fazla doğadan faydalanmaya başlayacak, başka bir seçenekleri de yok zaten. Bu sefer doğa bir noktadan sonra yavaş yavaş beyaz bayrağı göndere çekmeye başlayacak. Doğal kaynaklar tükenmeye başlarsa ne olur biliyor musunuz? İşkence başlar. Gerçek anlamda insanlar işkence çekerek ölmeye başlar. 1 gram abartı yapmıyorum. Günümüzdeki Afrika'ya bakın, o adamların facede paylaşılan resimlerine ben bakamıyorum bile. Neden o durumdalar? Çünkü adamların yiyeceği içeceği yok, giyecekleri yok... ''Yiyecek - içecek'' nereden geliyor sanıyorsunuz, gökten ramazan paketi olarak mı iniyor? Yaşamanızı devam ettirecek olan gıdaları direkt olarak doğadan alıyorsunuz.

Ağaçların büyük bir kısmının binalar için kesildiğini düşünün... öyle gezi parkındaki felan gibi ağaç kesmekten bahsetmiyorum. Mesela nüfus ileride şu andakinin 2 katına çıktığı zaman ne kadar ağaç kesilmiş olacak (2 kat çok fazla oldu baya ilerledik ama anlamışınızdır)? Ağaç kalmadığı zaman şehirlerinizdeki araba dumanını sanayi dumanını kim temizleyecek? Hava kirli olmasa bile ağaca ihtiyacınız vardır bırakın arabayı felan ağaç bu, şakası olmaz.

Bunlar daha fragmandı. Sizin daha su kaynaklarınız tükenmedi, asıl olayı görmediniz. İnternete ''Mad Max Fury Road'' yazıp o filmi bir izleyin, ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız. Hani günümüzde amerika müslüman bir ülkeye saldırmak için bin dereden su getirip yıllarca ortam hazırlıyor ya... ha işte su bitmeye başladığı zaman o bahaneler ortadan kalkacak. Hatırlayın ortaokulda cips aldığınız zaman sınıfa girdiğiniz anda arkadaşlarınız doritos poşetini 3,5 saniyede linç ediyordu ya... işte su bitmeye başladığı zaman torunlarınıza öyle saldıracaklar.

Bunlar çok uzun vadeli büyük problemler. Daha bunun çarpık kentleşmesi felan var, bunlar yukarıdaki sebeplere göre devede kulak. Ama nüfus fazla olduğu zaman günlük hayatınız bile çok zorlaşır bundan emin olun. Çünkü insanlar ne kadar çok olursa günlük yaşam o derece yavaşlar, kaliteli hizmet alamazsınız, herhangi bir hukuki işleminiz yoğunluktan dolayı yıllar sürebilir, hastaneler dolu olduğu için sağlık hizmeti alamazsınız, çocuklarınız ya asfaltın ortasında top oynar ya da evde hapis hayatına benzer bir şey yaşar... listeyi devam ettirirsiniz. Bunlar yukarıda yazdığım sorunların başlangıcıdır, tanıdık geldi mi istanbullular?

Daha insanların doğaya verdiği nükleer zararlardan felan bahsetmedik değil mi? Biraz da teknolojik boyuta geçelim mi... neyse gerek yok.

Nüfus şimdi azalmazsa gelecekte insanlar işkence çekerek ölür, hem de eninde sonunda hepsi ölür. Öyle ütopik filmlerdeki gibi buzlaşan New York'tan koşarak kurtulamazsın.

Nüfus kontrolü hem insan ırkının devamı için gereklidir hem de insanların kaliteli ve bolluk içerisinde yaşaması için gereklidir. Veya şu anda insanlara üreme özgürlüğü verirsiniz ve uzak gelecekte insan türü tamamen yok olur, doğa ve diğer canlılarla birlikte... ''neden doğa ve diğer canlılar da gidiyor'' derseniz biraz önceki nükleer zararlara döneriz. Ben burada ''insanlar özgür olmasın üremesin'' demiyorum, sadece günümüzdeki üreme hızı devam ederse ne olacağını yazıyorum. Yoksa bana ne üresinler gezegeni ben yaratmadım. Zebralara felan yazık olur ama.

***

Şimdi yazıya başlıyorum, çok kısa zaten.

Dünya nüfusunun azaltılması için "Aile Planlanması" adı altında insanlar kısırlaştırılıyor. Bugün kısır olan insan sayısı, 50 sene önceki kısır insan sayısından oransal olarak kat kat fazla. (Bakın kısırların tüm insanlara olan oranındaki artıştan bahsediyorum, emme böğün nöfus daha fazla zaten normal ki bu ehoeheo diye aynştaynlık yapmayın)


''Aile planlaması''nın mantıklı bir hareket olduğunu yukarıdaki örneklerden sonra anlamışsınızdır heralde geçiyorum. Yalnız burada insanların kısırlaştırılmasını olayını bilmiyorum, o şekilde bir planlama olamaz tabi. Aile planlamasını aileler kendi bilinçleri ile kavrayıp hayata geçirecek, zorlama ile felan olmaz.

Şöyle biraz polyannalık yapayım; belki de sağlıksız şartlarda yaşadığımız için kısırlık artmış olabilir. Günümüzdeki şehir yaşamı ile geçmiş dönemlerdeki doğal yaşam arasındaki dengesizliği herkes biliyor. Bu gibi bilimsel sebeplere de bakmak lazım, zaten bir şeyin ilk önce bilimsel açıklamasına bakmanız gerekir, öyle öküzleme teori yazılmaz. Lafım sikko'ya değil, hemen atlamayın konuya yani onu diyorum.

Özellikle avrupa`da yaşlı nüfusun çok fazla olduğunu bilirsiniz zaten. Herneyse..


Bu durum gelişmiş ülkelerin genel nüfus grafiğidir, işte büyük ihtimalle bilime başvurmadan atılmış bir teori. Lafım sikko'ya değil dedik ilk cümlede fail olduk neyse. Nüfus grafiği lafını da biliyorsunuzdur ortaokuldan liseden hatırlayın, nüfus piramitleri diye de geçer. Avrupa'da neden yaşlılar fazla? Çünkü adamlar çocuk yapmıyor. Başka bir açıklaması yok her taşın altında illuminati etiketi ararsanız balatalar yanar. Çocuk yapmayan toplumlarda bir noktadan sonra zaman ilerlediği için yaşlıların sayısı genç nüfusun önüne geçer. Bilmiyorum avrupalılar neden çocuk yapmıyor ama gelişmiş toplumların hemen hemen hepsinde aynı nüfus grafiğine rastlanır. Mesela bazı geri kalmış ülkeler bakteri gibi çoğalır, neden? Adamlar cahil kalmış çünkü, çoğu toplum hala korunmalı seks yapmayı günah zannediyor kim ne desin bu adama. Bakmayın aslında avrupalılar da cahil ama sadece diğer toplumlardan biraz daha fazla geliştikleri için genel olarak gelişmiş insanlar olduklarına inanılıyor neyse.

Bu piramidin tepesindeki abilere göre, kendileriyle zıt düşen ve gereksiz gördükleri ırklardan kurtulmalı dünya.

"AIDS, Güney Afrika’da 62 olan ortalama yaşam süresini 49’a düşürdü. BM’nin raporuna göre, 2025 yılına kadar, toplam 38 Afrika ülkesinde nüfus yüzde 14 oranında azalacak. Afrika’da kadınların daha çok HIV taşıdığı ya da AIDS’e yakalandığı ve bu hastalığa yakalanan aile fertleriyle ilgilenmek zorunda kaldıkları için de hastalığın bedelini daha ağır ödedikleri bildirildi." (kaynak ntv)


Burada cinsel hastalığa yakalanan insanlarla ilgili bir şey yazayım, çoğu cinsel hastalık korunmasız seks yapmaktan kaynaklanır. Bu noktada biraz da insanları eleştirmek lazım.

Öte yandan medya yoluyla homoseksüelliğin gençlere özendirilmesi de bir diğer stratejileri. Homoseksüel şarkıcılar, film yızdıları ve bunların çocukların seyrettiği televizyonlarda sık sık boy gösteriyor olmaları çocuklar üzerinde nasıl bir etki bırakıyordur sizce? Çocuklar neyin ne olduğunu ayırt edemeyecek lan, ayıptır. Neyse.


Homoseksüelliğe karşı bir tavrım yok ama çocukların psikolojisini bozacak yönde yapılan eşcinsellik girişimlerine karşıyım. Medya felan bunu gerçekten de çok yapıyor. Bilmiyorum çizgi filmlerde felan da var mı. Ama 12 - 13 yaşlarından itibaren radara giriyorsunuz, çok küçük bir sayı bu.

Bill gates ise aşılar ve nüfus planlaması olaylarına biraz fazla ilgi gösteren duyarlı (2 ünlem 3 soru işareti) bir abimiz. Bill gates`in ağzından söylediklerini lütfen dinleyin, seyredin: tinyurl.com

"The world today has 6.8 billion people. That`s heading up to about nine billion. Now if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that [number of 9 billion] by perhaps 10 or 15 percent. But there we see an increase of about 1.3 [billion]"


Burada bill ile ilgili bir video vermiş ama benim yabancı dilim yok isteyen baksın. Linke sayfadan ulaşırsınız buraya koyamadım.

Aşılar nüfusu azaltmak için kullanılacak... Hatta kullanılıyor.

Bazı seçkin zengin işadamları, emekliliklerinde servetlerinin yarısını bağışlayacaklarını duyurmuşlardır. Peki nereye? Söyleyeyim, aşılara.

Dışarıdan bakıldığında "sosyal sorumluluk" gibi gözüken bu davranış malesef ve malesef o kadar iyi niyetler taşımıyor.


Burada yine bir manüpile var. Normalde ''aşı'' kavramı kötü bir şey değildir sadece kötü niyetli bir grup insanın ilaç sektörüne felan yön verebiliyor olması nedeniyle kötüye kullanılıyor. Bilime düşman olmayın yani ikisi farklı şeyler.

Tam emin değilim ama satanizmin bir kolunun yada bir pagan dininin öğütlerinden birisi nüfusun 500 milyonun altında tutulması gerektiğidir.


Bu da yine temelde yukarıdaki aşı örneğinin aynısıdır geçiyorum.

Yazı bu kadar.

***

Şimdi forumda neden son zamanlarda sikkofield karşıtı başlıklar açıyorum. Dışarıdan baktığınız zaman kişisel bir problem gibi görünebilir veya ''bize ne senden'' diyebilirsiniz ama önemli burası, benimle kişisel bir alakası yok konunun. Size farklı bir bakış açısı kazandırmaya çalışıyorum. Çünkü bu illuminati muhabbeti ile yeni bir at gözlüğü üretilmeye başlandı. İnsanlarda şöyle bir bakış açısı oluşuyor; ''illuminati bunu mu demiş. tamam amk tam tersini savunuyorum o zaman'' bu salaklıktan başka bir şey değildir sakın böyle bir şey yapmayın. Bakın Kuran'da ne deniliyor: ''Onlar sözü dinleyip en güzeline uyarlar.'' Önce bir sözün kendisini dinleyin, mantık süzgecinden geçirip üzerinde kafa yorun... ondan sonra ne yapıyorsan yap. Ama ilk önce önündeki bilgiyi beyninle oku, tarayıcıdan geçir bakalım belki mantıklı veya doğru bir bilgi vardır. Belki sikkofield'in dediği gibi adamlar sana 99 doğru içinde 1 yanlışı geçirmeye çalışıyorlardır, işte sen beyninle o 99'u al diğer 1'i eleştir. Bazı insanlar bu 100 bilgiyi toptan eleştirip ters psikolojinin kurbanları oluyorlar. Bu durum aynı müslümanların ''ateistler evrimi savunuyor o zaman ben karşı çıkmalıyım'' psikolojisine benziyor. Veya dindar insanları sevmediği için kutsal kitaplardan uzak duran ateist gibi. Hepsi aynı şey, farklı etiketlere sahip olmaları hiç bir şeyi değiştirmez, ortak olarak toplandıkları tek bir etiket var o da aptallık etiketi. Neden dine kaydık ya şimdi, bilinçaltı online. Neyse farklı paragrafa geçeyim burası sakız oldu.

İlluminati'nin dünya nüfusunu azaltmak gibi bir amacı olabilir, ki büyük ihtimalle var. Ama bu durum ''o zaman nüfusu artırmak iyi bir şey lan'' gibi saçma bir algıya götürmesin sizi. Bir yargıyı kötü insanların savunması yargının kötü olduğu anlamına gelmez. Yazının ana fikri bu son yazdığım cümleydi ve bir önceki sakız olan paragrafta yazdıklarımdı. Bazı yargılar ve bazı felsefeler hem kötülük adına hem iyilik adına kullanılabilir, siz nasıl kullanmak istiyorsanız ona göre şekillenebilir.

Nüfusun azalması hem illuminati'nin işine geliyor hem de insanlık için faydalı bir şey. Allah Allah nasıl oldu şimdi bu iş, fail? Ortada bir çelişki felan yok aslında, nüfusun az olması iyi bir şeydir, sadece bazı kötü insanların işine geliyor aynı zamanda. Ortadaki tek sorun ''illuminati'' diye bir şeyin olması. Normalde nüfus kontrolü zararlı bir fikir değil ama bunu manüpile etmek isteyen insanlar da var. Ayrıca yukarılarda bir yerlere birazdan yazacağım (evet yazının son paragrafını ilk başta yazıyorum, kafaya bak) bu adamlar nüfusu azaltma planı yapıyorsa bunu direk katliam ve savaşlar ile yapacaklardır. Tabi ki nüfus kontrolü böyle sağlanmaz, bunu insanların bilinçlenip kendi mantıklarını kullanarak yapmaları lazım. Ne yani gelecekte kötü şeyler olacak diye şu anda yaşayan insanları mı öldürelim bu saçma olur. Çünkü bir insanı kurtarmaya çalışırken başka bir insanı öldürdün, sıvadın. Nüfus kontrolünü savunan art niyetsiz insanlar sadece diğer insanlara ''bunu bunu yapmanız lazım'' der, zorlama felan olmaz. Diğer tarafta insanları köle gibi yönetmeyi amaçlayan bir iğrençlik topluluğu var, o çok başka bir şey. Çok uzadı neyse.
Kullanıcı avatarı
Nate RIVER
 
Mesajlar: 3631
Kayıt: 18 Tem 2013 20:26

Re: ''Dünya nüfusunun azaltılması''

Mesajgönderen Nate RIVER » 27 Eyl 2015 10:28

facebook
twitter
gplus

Resim
Kullanıcı avatarı
Nate RIVER
 
Mesajlar: 3631
Kayıt: 18 Tem 2013 20:26

Re: ''Dünya nüfusunun azaltılması''

Mesajgönderen Lawliet » 27 Eyl 2015 16:34

facebook
twitter
gplus

.
En son Lawliet tarafından 16 Kas 2021 10:06 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Lawliet
 
Mesajlar: 81
Kayıt: 13 Eyl 2015 23:42

Re: ''Dünya nüfusunun azaltılması''

Mesajgönderen Think Tank » 01 Eki 2015 22:13

facebook
twitter
gplus

Şahsen İlluminati'ye inanmıyorum ancak olduğunu varsaysak bile dünya nüfusunu azaltmak yerine arttırmak istemeleri daha mantıklı olurdu. Nüfus artışıyla beraber suç oranları artacak ve insanlar buna karşı bizzat kendi istekleriyle fişlenmeye razı olacaklardır. Rekabet nedeniyle normalde kabul edemeyecekleri daha kötü yaşam şartlarını kabul eder hale gelecekler. Tüketim artışı artık değer oranının canlı kalmasını sağlayacak. Fakirleşmeden dolayı insanlar vakitlerinin büyük kısmını çalışarak geçireceklerinden birçok şeyleri düşünmeye fırsatları olmayacak vs...

Dünya nüfusunu azaltmak dünyaya yapılacak en büyük iyilik. Bir insan dünyaya getirmek birini öldürmekten 1000 kat daha büyük suç bence. Bir canlıyı isteği dışında yıllarca yaşayacağı bir bilinmeze atıyorsun bu korkunç bir şey.
Think Tank
 
Mesajlar: 59
Kayıt: 29 Ağu 2015 22:52

Re: ''Dünya nüfusunun azaltılması''

Mesajgönderen Adm » 02 Eki 2015 01:44

facebook
twitter
gplus

Dünya üzerindeki insan popilasyonunu azaltmak gelecek planları küresel olan her yapılanma için mantıklı bir harekettir. Bu amacı taşıyan bir yapılanmanın varlığı ve bunu nasıl gerçekleştirildiği tartışılabilir ortaya bazı varsayımlar konulabilir. Ama bunlar benim açımda önemli meseleler değiller. Bu konu ile ilgili önemli olan tek husus teknolojik gelişimin medeniyetimizin insana olan ihtiyacını sürekli azaltıyor oluşudur. Örnek vermek gerekirse programlanabilir makineler geliştikçe temel hizmet sınıflarına olan ihtiyacımız azalıyor (Çiftçiler ve işçiler gibi). Bu teknolojiler geliştikçe dünya üzerindeki hizmet ve temel üretim sektörünün tamamı insansız şekilde işlemeye başlayacak peki tüm bu varsayımlarıma bir de tarih ekleyelim tüm bunlar 2050 yılında gerçekleşmiş olsun. 2050 yılında popilasyonumuz 9 milyara dayanmış olacak. Hizmet ve temel üretimde istihdam sağlamış insanlar ne yapacaklar hepimiz artist,müzisyen,şair,filozof,akademisyen mi olacağız. Tabiki de hayır. Şuan ki ekonomik sistemi yürüten nüfus oranlarına ihtiyacımız olacak mı peki ? Şuan dahi var olan 6 milyar insanın ne kadarı medeniyete topluma sanata bilime herhangi bir katkıda bulunuyor. Mesela ben oturmuş bu yazıyı yazıyorum ve düşünüyorum ne boka yaradım bu dünyada insanlığa ne kazandırabildim. Toplumun bende var olduğunu düşündüğü potansiyeli ortaya çıkarmam için gerekli olan ortalama 25 yıllık eğitimi tamamlamaya çalışıyorum. Peki bir mühendis olarak mezun olabilecekmiyim. Başarılı olsam dahi medeniyete bir katkım olacak mı yoksa sadece bir çark mı olacağım, doğru şekilde çalışması gereken bozulduğunda yerine yenisi yerleştirilecek bir çark. Normalde bir insanın işlediği bir düzende bir makine daha verimli olduğu anda insanlık hangi kararı verecek. Yükseklerden bakıp bir insan biraz yemek üretmek için tozun toprağın içinde kirlenmemeli bırakın bir makine hallediversin diyecekler. Kendilerinin geçmişte nasıl bu kadar aşağı olabildiğini düşünecekler ve elbet bir gün aşağılık olarak anılacaklar.
Kullanıcı avatarı
Adm
 
Mesajlar: 471
Kayıt: 25 Ara 2013 23:38

Re: ''Dünya nüfusunun azaltılması''

Mesajgönderen zamul zamerov » 12 Eki 2015 18:32

facebook
twitter
gplus

Think Tank yazdı:Bir insan dünyaya getirmek birini öldürmekten 1000 kat daha büyük suç bence. Bir canlıyı isteği dışında yıllarca yaşayacağı bir bilinmeze atıyorsun bu korkunç bir şey.


Nasıl bir çözüm önerirsin?
Kullanıcı avatarı
zamul zamerov
 
Mesajlar: 1
Kayıt: 12 Eki 2015 18:24

Re: ''Dünya nüfusunun azaltılması''

Mesajgönderen Think Tank » 19 Eki 2015 04:57

facebook
twitter
gplus

zamul zamerov yazdı:
Think Tank yazdı:Bir insan dünyaya getirmek birini öldürmekten 1000 kat daha büyük suç bence. Bir canlıyı isteği dışında yıllarca yaşayacağı bir bilinmeze atıyorsun bu korkunç bir şey.


Nasıl bir çözüm önerirsin?

Kimse üremesin, insanoğlu da yok olsun gitsin işte.
Think Tank
 
Mesajlar: 59
Kayıt: 29 Ağu 2015 22:52

Re: ''Dünya nüfusunun azaltılması''

Mesajgönderen Nate RIVER » 19 Eki 2015 09:08

facebook
twitter
gplus

Insanların çoğalması hem doğaya hem de bizzat insanlığa zararlı. Yeni doğanlar akıllı olsa tamam 1 çocuk yapın derim ama insan ırkı tarih boyunca aptalligin sınırlarını zorlamıştır.
Kullanıcı avatarı
Nate RIVER
 
Mesajlar: 3631
Kayıt: 18 Tem 2013 20:26

Re: ''Dünya nüfusunun azaltılması''

Mesajgönderen Lawliet » 19 Eki 2015 10:27

facebook
twitter
gplus

Ben çözüm egitim ve bilinçte diyorum
Kullanıcı avatarı
Lawliet
 
Mesajlar: 81
Kayıt: 13 Eyl 2015 23:42

Re: ''Dünya nüfusunun azaltılması''

Mesajgönderen Nate RIVER » 19 Eki 2015 12:12

facebook
twitter
gplus

Lawliet yazdı:Ben çözüm egitim ve bilinçte diyorum


Doğru söylüyorsun ama öğrenmek istemeyen insana istediğin kadar eğitim ver yine ogrenmez, zaten ben de "aptal insan" diyerek bunları kastediyorum. Doğaya zarar veren de bu tipler yine.

Senin dediğin gibi herkes bilinçli olsa da bir noktadan sonra dünya gezegeni taşıma kapasitesinin üzerine çıkacak ve doğal kaynaklar tukenmeye başlayacak. Buradaki asıl onu bilinç ve eğitim değil yani, doğa.
Kullanıcı avatarı
Nate RIVER
 
Mesajlar: 3631
Kayıt: 18 Tem 2013 20:26

Sonraki

Dön Yeni Dünya Düzeni
cron