Akepe ve Yalakalarının Soros'tan Bahsetmeye Yüzleri Var mı?

Yeni Dünya Düzeni (New World Order), monarşileri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülen teori

Akepe ve Yalakalarının Soros'tan Bahsetmeye Yüzleri Var mı?

Mesajgönderen Erhan Sandıkçı » 15 Tem 2013 14:24

facebook
twitter
gplus

Gezi olayları patladıktan sonra Otpor'du, Canvas'tı, CIA'di diye AKP'den komplo teorileri yükselmeye başladı... Soros diye bir adam varmış... Şöyle yaparmış böyle yaparmış... Tüm AKP yöneticileri ve basındaki yalakaları Soros'u keşfetti birden!

Bu utanmazlıkları anlatmak için bazı kişiler hakkında kısa bilgi verelim.

Ethem Sancak, TESEV Yüksek Danışma Kurulu üyesi ve aynı zamanda AKP Demokrasi Hakem Kurulu üyesidir. (TESEV, Soros'un Türkiye'deki şubelerinden biridir, Soros'tan para alır.)

Cüneyd Zapsu, RTE'nin eski Danışmanı, AKP'nin kurucularından ve AKP eski yöneticisi ve aynı zamanda TESEV Yüksek Danışma Kurulu üyesi.

Can Paker, AKP'nin hazırladığı Âkil İnsanlar Heyeti'nin Doğu Anadolu Grubu Başkanı ve aynı zamanda TESEV Yönetim Kurulu Başkanı.

Tarhan Erdem, AKP'nin hazırladığı Âkil İnsanlar Heyeti'nin Ege Grubu Başkanı ve aynı zamanda TESEV Yüksek Danışma Kurulu üyesi.

(Bu bilgilere akparti.org.tr ve tesev.org.tr adreslerinden ulaşılabilir.)

Görüldüğü gibi -AKP'lilerin şimdilerde adını öğrenip küfrettikleri- Soros ile bağlantılı isimler AKP'nin içinde veya çevresinde bulunuyor. Ayrıca bu 4 kişi yalnızca 4 örnek. Dahası çok...

Soros'un veya NED'in Türkiye'deki organizasyonlarına katılan yazar çizen takımının çoğunluğu hep AKP'yi destekledi, 2010 halk oylamasında "yetmez ama evet" dedi, Akepe cumhuriyetle hesaplaşırken, yabancı sermayeyi içeriye doldururken, Pekakanın elini güçlendirecek hamlelere imza atarken en çok alkış bu Sorosçu tayfadan geldi.

Şimdi İb. Melih, AKP'li olanlar, benim blog yazımı kırparak ve kaynak-isim belirtmeden yayınlayan Türkiye gazetesi, A Haber'deki sözde deşifreci komik herif gibileri bugüne kadar Soros'un projelerine göre nefes alıp verirken şimdi böyle lâflar ediyorsa... ortada büyük bir utanmazlık var demektir. Utanmazlık az geliyor...

Türk baharı 3 Kasım 2002'de yaşandı.

Eşbaşkan Tayyip
Kullanıcı avatarı
Erhan Sandıkçı
 
Mesajlar: 20
Kayıt: 11 Tem 2013 04:08

Re: Akepe ve Yalakalarının Soros'tan Bahsetmeye Yüzleri Var

Mesajgönderen ebeveyn rooney » 15 Tem 2013 15:42

facebook
twitter
gplus

Erhan Sandıkçı yazdı:Gezi olayları patladıktan sonra Otpor'du, Canvas'tı, CIA'di diye AKP'den komplo teorileri yükselmeye başladı... Soros diye bir adam varmış... Şöyle yaparmış böyle yaparmış... Tüm AKP yöneticileri ve basındaki yalakaları Soros'u keşfetti birden!

Bu Akape'nin milletten korktuğunun kanıtıdır. Ama niye korkuyor anlayamıyorum. Diyelim ki akepe baştan indirildi eeee sonra? Gezi Parkı eylemleri planlı değilki birini indirip bir diğerini başa getirsinler.
Kullanıcı avatarı
ebeveyn rooney
 
Mesajlar: 146
Kayıt: 13 Tem 2013 01:10

Re: Akepe ve Yalakalarının Soros'tan Bahsetmeye Yüzleri Var

Mesajgönderen Rocky Marlboro » 15 Tem 2013 16:17

facebook
twitter
gplus

Yüzleri yok, olmasına da gerek yok. Tarih böyle politikacılar ve yandaşları ile dolu. Önemli olan şu; bu yalanlarla kitleleri etkileyebiliyorlar mı? Evet. Etkiliyorlar. Demek ki biz başarısızız, onlar başarılı.
Mustafa Ernesto Zapata! / http://RockyMarlboro.blogspot.com

Küresel güçlere ve yerli işbirlikçilerine karşı ikinci milli mücadele.
Kullanıcı avatarı
Rocky Marlboro
 
Mesajlar: 70
Kayıt: 13 Tem 2013 01:49

Re: Akepe ve Yalakalarının Soros'tan Bahsetmeye Yüzleri Var

Mesajgönderen asdfghjk » 28 Tem 2013 04:48

facebook
twitter
gplus

Gel de bunu oy verenlere anlat.Iste buna sinir oluyorum.Her sey aslinda cok acik ama halk cehaletten anlamiyo.
Kimin sözü Allah'ın sözünden daha doğru olabilir?(Nisa 87)
Kullanıcı avatarı
asdfghjk
 
Mesajlar: 67
Kayıt: 13 Tem 2013 01:58

Re: Akepe ve Yalakalarının Soros'tan Bahsetmeye Yüzleri Var

Mesajgönderen eskimo » 28 Tem 2013 14:10

facebook
twitter
gplus

Daha önce TESEV'in Başörtüsü Yasağına İlişkin Değerlendirme ve Öneriler adlı rapor yayınladığı ve bu raporda AKP'nin mecliste verilen başörtüsü teklifine karşı çıktığı yazılmıştı. Bu durum oldukça ilginç olmakla birlikte akla iki olasılığı getiriyor. Birincisi AKP içinde de bazı karşıt görüşler oluşmaya başladı. İkincisi Cemaat ile AKP arasındaki gerginlik çeşitli mecralarda yaşanıyor ve bunlar çok da yeni değilmiş yeni yeni öğreniyoruz.

Bu başlıkta konunun detaylarını paylaşmıştım:
viewtopic.php?f=2&t=595&p=7373
Kullanıcı avatarı
eskimo
 
Mesajlar: 2612
Kayıt: 22 Haz 2013 22:57


Dön Yeni Dünya Düzeni
cron