2 Doğu 2 Batı erkeklik savaşı

Yeni Dünya Düzeni (New World Order), monarşileri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülen teori

2 Doğu 2 Batı erkeklik savaşı

Mesajgönderen mark twain orcun » 13 Ağu 2017 16:05

facebook
twitter
gplus

Dünya'daki tüm sahnelerintemelinde bu savaş vardır, ırki erkeklik savaşı beyler.

2 Doğu ve 2 Batı, 2 temel ırk olan Türk ve Çin ırklarının erkeklik ve kadınlık savaşıdır ancak temelinde erkeklik vardır. Türk ırkındna olan kara ve beyazlar, Çin ırkından olan kara ve beyzlar.

Mesela bunlar sayısız gruba/ülkeye bölünmüştür. Aama hepsinin içeriğini bilen temel yapılar vardır ve bunlar 4 tanedir. Çin-geninden gelen 2'li doğru strateji uygulamaktadır, orada akıl takımı çin ve hint karaları (teknik/mekanikte ise jameika ve türevi rastafarian vs..) sahne işleyişinde ise beyazları kraliyet aileleri ve çalışanları olarak göze çarpmaktadır. Yaniorda bi strateji belirlenmiş ve bi şekilde işlemekte hedefleri doğrultusunda.

Bakın insan mekaniği dediğim şey aslında aerodinamiktir. İşte bunu rastafarian/jameika/brezilya gibi bölgeleriyle yapıyorlar. Bunlar olayın fiziksel teknik kısmındalar. Diğerleri ise olayın geometri/matematik kısmındalar. Kraliyet aileleri dediğimiz grupları yapıları bu işe bakıyor.

Yani 2 tane ashab var; rakim ashabı ve ashabı kehf. Bu 2 doğu ve 2 btı için de olması gereken dağılımdır. Onların mağara (kehf) ashabı hintli büyücüler ve jameikalılar ve rastafarianlar ve türevleri. Bunlar olayın teknik kısmındalar.

İşte biz Türklerde ise organizasyon çok kötü durumda. Biz koordinasyon ile kazanmaya çalışıyoruz neden? Çünkü bizim kara olanlarımız yani mağara ehli işini iyi yapıyor ancak beyaz olanlarımız, diğer doğu ve batının etkisi altındalar. Aydınlık, batıcılık vs.. İle bizim beyazları diğer grubun beyazları yönetmekte. Ucuz palavralarla bizim beyazlarımız yönetilmekte. Onlar geri kaldığı için biz dünyaya ''siyah kelebekler'' salmak durumunda oluyoruz, böylece bize diyorlar bunlar zalim, bunlar gaddar!?

Yani olay en basitinde nedir?

2 tane erkek grubu düşüelim, 2 grubunda kara ve beyaz 1'er tane elemanı var. Bunlardan kara olanlar teknik kapasitesi yüksek olanlar beyaz olanlar ise biraz odun tahta gibi yani onlar olayın geometri/matematik kağıt üstü kısmıyla uğraşacaklar, kara olanlar ise olayın daha çok aerodinamik/uygulama kısmında olacaklar.


Yani dans/müzik/spor/yürümek/koşmak/hareket dediğimiz şey aerodinamik bi savaştır. Dünya geneline baktığınızda her tarafta onların aerodinamiğinin kabul gördüğünü göreceksiniz. Çünkü bizler geri kaldık savaşta.

Peki nedir ulan Türk aerodinamiği?

Belki zeybek bi çıkış noktası olur sizler için, kavramak için hareket mekanizmamızı. Enerji dediğimiz şeyi doğru bir biçimde bırakmak olay. Bunu özüne/kültürüne uygun yapmak, yani kültürünle bağdaştırarak davranış sergilemek. Bununda tek yolu kıblenin belirlenmesidir, işte bizde bunun olması engelleniyor, sayısız zırva ile dünya sahnesinde karmaşa oluşturan diğer doğu ve batı kolayca istedikleirni yapıyor ve size diyecğeim sünnet geleneği bile kara ve beyaz Türk genetiği ılıklaştırmak için çıkarılmıştır.

Bunları tabi anlatmak öyle zorki, öyle saçma sapan örnekler vermek zorundayımki (bilmeyen kişiler için saçma sapan) bu nedenle ancak anlaması gereken kişiler anlayabilirler.

Yani 2 grup kara ve beyaz erkekli, 2 de iş var amk. Biri istatistik/geometri vs... Diğeri ise harekete yönelik her şey. Biz ikisinde de sahnede yokuz. Varız da görmek için derinleşmeniz gerekiyor. Her hareketin genetik adresi var beyler. Bu nedenle ''şirk koşmak'' diye bi tabir vardır dinde. ''Koşmak'' neden koşmak kimse sormaz, sorarsınızda kelimenin direkt anlamında derin bakmazsınız klasik sırdan ''takip etmek'' anlamıyla devam edersiniz. Oysa direkt ''koşmak'' demektedir. İşte bu hareketten bahsetmektedir. Allah'a nasıl şirk koşulur? Onun sizi yaratmış olduğu amacın dışına çıkarak.

İşte böyle bu 2 grupta daha iyi koordine olan kazanacak, dikkat edin oranize olan değil, koordine olan!
mark twain orcun
 
Mesajlar: 30
Kayıt: 26 Kas 2016 00:23

Dön Yeni Dünya Düzeni
cron